Online bijeenkomst NWO-perspectief call duurzame digitalisering, deel twee

Wanneer

29 augustus 2024    
16:30 - 17:30

Voor de NWO-perspectief call Toegepaste en Technische Wetenschappen organiseert de NCDD-werkgroep Kennis & Innovatie twee online bijeenkomsten. Geïnteresseerden vanuit het bedrijfsleven worden nadrukkelijk uitgenodigd voor deze bijeenkomst om de mogelijkheden binnen deze call te verkennen en zo samen duurzame digitalisering verder te helpen.

De eerste bijeenkomst vindt online plaats op donderdag 18 juli 16:30 tot 17:30 uur. De tweede bijeenkomst op donderdag 29 augustus van 16:30u tot 17:30 uur.

Onder leiding van een team onderzoekers van verschillende Nederlandse academische instituten, zoals de TU Delft, Universiteit Twente, Rijksuniversiteit Groningen, Universiteit van Amsterdam, Vrije Universiteit en Radboud Universiteit, wordt de mogelijkheid verkend van een landelijk academisch programma, gefocust op de duurzaamheid van ICT Infrastructuur.

In samenwerking met de NCDD zoekt dit academisch consortium industrie-partners die geïnteresseerd zijn in het aanpakken van belangrijke thema’s binnen de brede domeinen van duurzame hardware, Life Cycle Assessment van ICT infrastructuur, Cloud Computing Sustainability, het recyclen en hergebruiken van ICT apparatuur, biologische afbreekbaarheid van elektronica, en Internet of Things.

Dit onderzoeksprogramma biedt een unieke kans voor het bedrijfsleven om aan te sluiten en richting te geven aan grootschalig en impact vol academisch onderzoek. Tijdens de online bijeenkomsten zal het onderzoeksprogramma worden geïntroduceerd en wordt uitgelegd waar de kansen liggen voor het bedrijfsleven om aan te haken. Het volledige programma wordt binnenkort bekend gemaakt op onze website.

Mis deze kans niet! Meer weten? Secretaris@coalitieduurzamedigitalisering.nl

Inschrijven kan alvast via deze link.