Nationale Conferentie Duurzame Digitalisering 2024

NCDD _ v4

Op maandag 30 september 2024 vindt de Nationale Conferentie Duurzame Digitalisering 2024 plaats bij Green Village in Nieuwegein. Dit is dé conferentie om op het gebied van duurzame digitalisering inspiratie op te doen, kennis op te halen en te delen en elkaar te ontmoeten.

De conferentie wordt georganiseerd door de Nationale Coalitie Duurzame Digitalisering (NCDD). Deze coalitie is in 2022 opgericht en is ondergebracht bij ECP | Platform voor de InformatieSamenleving. U kunt in onze position paper meer vinden over onze aanpak en programmalijnen.

Tijdens deze conferentie delen experts en partners van de NCDD hun visie en ervaring over duurzame digitalisering in Nederland, schetsen we met elkaar een duurzamer digitaal toekomstbeeld en ervaart u hoe u zelf praktisch duurzamer aan de slag kunt gaan. Bovendien is het dé plek om elkaar te ontmoeten en in gesprek te gaan over dit thema.

Zien wij u daar?

Dagen te gaan

Houd deze datum vrij in uw agenda om samen het verschil te maken in de toekomst van duurzame digitalisering. Via de bijlage kunt u de conferentie alvast in uw agenda zetten en wilt u verzekerd zijn van een uitnodiging meldt u dan hier voor de voorinschrijving. Zo weet u zeker dat u de uitnodiging ontvangt!

Samen kunnen we een positieve milieu-impact creëren! 🌱💻 #DuurzameDigitalisering #Conferentie #SaveTheDate

Wij kijken uit naar uw aanwezigheid! 

Met vriendelijke groet,

Team Nationale Coalitie Duurzame Digitalisering