Werk in uitvoering!

Verschillende werk- en projectgroepen zijn – of gaan – met vraagstukken binnen de thema’s van de NCDD aan de slag. Bijvoorbeeld als jouw organisatie aan de slag wil met de verduurzaming van de ICT-bedrijfsvoering, wil je weten waar en hoe je daarmee kan starten en wat best practices zijn. Dit is slechts een voorbeeld hoe onze deelnemers met een concrete opdracht aan elkaar verbonden zijn, zodat ze kennis kunnen delen en daarmee concreet handelingsperspectief voor de brede impact kunnen vormgeven.

Werk- en projectgroepen NCDD?

We staan graag stil bij het verschil tussen deze samenwerkvormen. Een werkgroep onder de NCDD wordt door de NCDD gecoördineerd, met een directe relatie naar coalitiepartners en werklijnen. Een projectgroep is een externe samenwerking op een programmalijn van de NCDD, met duidelijke raakvlakken qua doelstellingen en bijdrage aan de missie om Nederland koploper duurzaam digitaal te maken.

Meedoen?

Heb je interesse om jouw kennis en best-practices te verbinden aan de NCDD en deel te nemen in een van de werkgroepen? Op de website staat een overzicht welke thema’s er nu in scope zijn en hoe je kunt deelnemen. Dit is werk in uitvoering, dus mocht je aanvullende ideeën zien, laat het ons weten.